1.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Αριθμός λογαριασμού στην ALPHA BANK: GR4101401190119002002026348
Δικαιούχος/οι λογαριασμού: NIKOΛΑΟΣ ΔΗΛΑΒΕΡΑΚΗΣ

2.Πληρωμή μέσω PayPal

3.Πληρωμή μέσω Stripe

4.Αντικαταβολή με την παράδοση των προϊόντων.

5.Πληρωμή μέσω τραπεζικής κάρτας ή μετρητών, στο κατάστημα.

1.Αποστολή με ταχυδρομική εταιρεία. Οι αποστολές ασφαλίζονται από την εταιρία και αποστέλλονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες, εντός Αττικής. Για την υπόλοιπη Ελλάδα οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται από 1-10 ημέρες.

Η χρέωση της αποστολής είναι €3,20 για την Ελλάδα. Η αντικαταβολή χρεώνεται €4,00 για την Ελλάδα. Για παραγγελίες πάνω από €30, η αποστολή είναι δωρεάν.

2.Παραλαβή από το κατάστημα, χωρίς χρέωση αποστολής.
Εφόσον είναι ο επιθυμητός τρόπος παραλαβής πρέπει ο πελάτης να παραλάβει εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραγγελίας, διαφορετικά η επιχείρηση έχει το δικαίωμα ακύρωσης της συναλλαγής

Οι επιστροφές των προϊόντων πρέπει να γίνονται εντός 14 ημέρων από την ημερομηνία παραγγελίας. Τα προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους άριστη κατάσταση και μέσα στην αρχική αναλλοίωτη συσκευασία. Πρέπει επίσης να συνοδεύονται από τα παραστατικά αγοράς τους(απόδειξη). Επιστροφές  θα γίνονται στην έδρα της επιχείρησης:

Νικόλαος Δηλαβεράκης
Aσπασίας 8, Αθήνα 11634

1.Δικαίωμα επιστροφής λόγω αποστολής λάθους προϊόντος
Ο πελάτης δικαιούται την επαναποστολή του σωστού προϊόντος ή την επιστροφή του συνολικού τιμήματος αγοράς. Το κόστος επιστροφής βαρύνει την επιχείρηση.

2.Δικαίωμα επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος
Ο πελάτης δικαιούται την αντικατάσταση του προϊόντος ή την επιστροφή του συνολικού τιμήματος αγοράς.

3.Επιστροφή αναίτια
Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας χειροποίητα κοσμήματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Αν ο πελάτης αισθάνεται ότι τα προϊόντα που έλαβε από εμάς δεν πληρούν αυτή την προσδοκία ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ο πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχώρηση από τη σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών.

Το κόστος της επιστροφής βαρύνει τον πελάτη. Αν ο πελάτης επιστρέφει προϊόντα για λόγους άλλους από ελαττώματα στα προϊόντα, ή ελλείψεις ή λάθη στην παράδοση, θα πρέπει να αναλάβει το κόστος αποστολής των προϊόντων πίσω σε εμάς. Εάν η επιστροφή γίνει μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας courier, το κόστος αποστολής για την επιστροφή θα αφαιρείται από το τελικό ποσό προς επιστροφή/ πίστωση στον πελάτη.

4.Ακύρωση παραγγελίας
Πριν την ολοκλήρωση της πληρωμής, της παραγγελίας σας, δίνεται η δυνατότητα ακύρωσης.
Αν η παραγγελία υποβληθεί και θελήσετε να την ακυρώσετε μπορείτε να το κάνετε εντός μιας (1) ώρας, από την υποβολή της, επικοινωνώντας με το 2107017223 / 6977254242.